Військові розповіли подробиці затримання росіянина

У прес-центрі Об’єднаних сил, що ведуть операцію проти російських гібридних сил на окупованій частині Донбасу, повідомили подробиці затримання громадянина Росії, що сталося попереднього дня, 11 серпня.

За повідомленням, військовослужбовці однієї з механізованих бригад зі складу Об’єднаних сил затримали чоловіка, який здійснював відеозйомку позицій на свій мобільний телефон. Затриманим виявився громадянин Росії.

«За його словами, він прибув подорожувати Україною. Військовослужбовців зацікавив той факт, що «турист» прибув із далекого Сургута, а серед історичних та культурних пам’яток в Україні його цікавили лише позиції підрозділів Збройних сил України, які він знімав та ретельно зберігав у себе на мобільному телефоні. Наразі його культурні «смаки» вивчають експерти відповідних органів, які спеціалізуються на вивченні саме таких неординарних особистостей», – мовиться в повідомленні.

Військові просять «небайдужих громадян» і надалі надавати посилену допомогу Збройним силам України. «Ваша інформація цінна для Об’єднаних сил», – наголосили у прес-центрі.

На оприлюднених фотографіях російського закордонного паспорта і водійського посвідчення затриманого громадянина Росії видно, що він народився в Донецькій області.

leave a reply: