Одеса: четверо рятувальників постраждали під час гасіння пожежі

Четверо службовців Державної служби з надзвичайних ситуацій дістали травми під час виконання своїх обов’язків в Одесі, повідомляє місцеве управління ДСНС.

Ввечері 3 вересня пожежно-рятувальні підрозділи виїхали до складського приміщення станції технічного обслуговування автомобілів, де сталося займання.

Як повідомляють у ДСНС, рятувальники встановили, що загорілися мастильні матеріали та невідомі речовини на двох поверхах.

Невдовзі після приїзду пожежників дах будівлі обвалився, пожежа поширилася на площу 150 квадратних метрів. Внаслідок обрушення конструкцій даху та гасіння пожежі четверо працвників ДСНС дістали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані.

«Перша ланка газодимозахисної служби, яка зайшла у приміщення, була завалена елементами конструкції будівлі. Виникло декілька вибухів, природа вибухів наразі встановлюється оперативно-слідчими діями», – розповів заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації та застосування сил Олександр Крицький.

Пожежу вдалося ліквідувати повністю через більш ніж годину після прибуття рятувальників. Всього знадобилися зусилля 62 людей особового складу ДСНС, 14 одиниць техніки. Також участь у гасінні взяли Нацполіція, допоміжні служби, аварійні бригади та медичні працівники.

Причини займання ще встановлюються.

leave a reply: