Яценюк вихваляється, що переміг уже всіх шахраїв і самого себе

yacenuk-hvalko

Яценюк вихваляється, що переміг уже всіх шахраїв і самого себе.

Системна топ-корупція в Україні уже подолана. Про це заявив глава українського уряду Арсеній Яценюк.

“Ми зруйнували системну мафіозну корупцію на самих верхах”, – сказав прем’єр-міністр і закликав до боротьби з хабарництвом на нижньому і середньому рівнях системи держуправління, державних і комунальних підприємствах.

“Нам необхідно боротися з корупцією, яка стосується життя кожного з нас. Коли у вас вимагають хабар в дитячому садку, школі, лікарні, на митниці, в податковій інспекції”, – підкреслив прем’єр-міністр.

Яценюк окремо заявив про безпрецедентні кроки по боротьбі з корупцією в державних компаніях.

“Одна з найбільш держкомпаній НАК “Нафтогаз” нарешті стала прибутковою, в ній немає олігархів, які висмоктували гроші з ваших кишень … 50 компаній отримають нових політично незаангажованих керівників”, – запевнив прем’єр-міністр.

Глава уряду закликав правоохоронні органи до безкомпромісної боротьби з корупцією.

“Всі новостворені антикорупційні органи повинні нещадно боротися з усіма спробами політичної корупції з боку членів уряду, депутатів і будь-яких політичних діячів”, – резюмував прем’єр-міністр.

Як відомо, протягом року було опубліковано кілька розслідувань, які свідчать про те, що Яценюк захищає інтереси Коломойського і Ахметова.

Верховна Рада проголосувала за визнання незадовільною роботу уряду в 2015 році. Однак голосів за відставку Кабміну в парламенті не вистачило.

Провал голосування за відставку уряду ряд депутатів назвали результатом змови олігархів – Ріната Ахметова, Ігоря Коломойського та Сергія Льовочкіна – з одного боку. І Петра Порошенка і Арсенія Яценюка – з іншого боку.

Правда України

leave a reply: