Яценюк та Насіров протидіють запровадженню проектів “Відкритий митний простір” в Одесі

nasirov

Яценюк та Насіров протидіють запровадженню проектів “Відкритий митний простір” в Одесі.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі звинувачує прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та голову Державної фіскальної служби Романа Насірова в протидії запровадженню проектів “Відкритий митний простір” в регіоні.

“У нашій рідній Одесі посилюється всебічне протистояння Яценюка і його команди, включаючи главу ДФС Насірова, одному з наших головних проектів “Відкритий митний простір”, тепер до цього протистояння активно підключилися і міська влада”, – написав М.Саакашвілі в своїй сторінці у мережі в неділю.

За його словами, у зв’язку з цим на наступному тижні глава ОДА буде змушений безвиїзно знаходитись в Одесі, щоб “захистити можливість створення такої митниці, яка виключатиме будь-яку можливість корупції і відстоюватиме право громадян проходити митний контроль швидко і в людських умовах”.

Крім того, М.Саакашвілі, який також є засновником руху “За очищення влади”, звинувачує бізнесмена Ігоря Коломойського в перешкоджанні організації в Запоріжжі і Дніпропетровську форумів.

“Ми змушені перенести форуми Руху за очищення, які повинні були відбутися 15 і 16-го березня в Дніпрі і Запоріжжі через втручання Коломойського, який робить все можливе для того, щоб нам не вдалося зустрітися з громадянами в цих містах”, – написав він.

За його словами, організаторам форуму в Дніпропетровську відмовили в оренді завчасно замовленого приміщення, “а інші приміщення під тиском олігарха просто відмовляються співпрацювати”.

Тому, пише М.Саакашвілі, організатори форуму вирішили відкласти ці зустрічі до 20 і 21-го березня і якщо знадобиться, обіцяють провести їх “навіть на вулиці”.

“Не дивлячись на весь грандіозний опір корумпованих чиновників і олігархів ми обов’язково доведемо до кінця всі проекти, які ми почали здійснювати в Одесі, як і зустрінемося з людьми в Дніпрі і Запоріжжі незважаючи ні на що”, – заявив голова облдержадміністрації.

Правда України

leave a reply: