Посіпаки кривавого диктатора збільшуються терміни загратування і штрафи

duma-putlera

Держдума РФ ухвалила скандальні диктаторські поправки до «антитерористичного» закону. Відтепер у Росії збільшуються терміни і штрафи за кількома статтями, а вік відповідальності за злочини знижується до 14 років.

Посіпаки кривавого диктатора збільшуються терміни загратування і штрафи.

У п’ятницю, 24 червня, Держдума Російської Федерації остаточно ухвалила скандальний “антитерористичний” законопроект, внесений депутаткою Іріною Яровою.

Зазначається, що ухвалені російськими депутатами поправки суттєво посилюють цілу низку законів. Так, за документом, збільшуються терміни і штрафи за кількома статтями, а вік відповідальності за злочини знижується до 14 років.

За новими поправками посилюється відповідальність за заклики до терористичної діяльності і виправдання тероризму в Інтернеті. Окрім цього, до Кримінального кодексу також вводиться стаття “Неповідомлення про злочин”. Максимальне покарання за цією статтею – позбавлення волі на термін до року. Також ухвалений документ зобов’язує операторів зберігати особисті дані клієнтів – листування, дзвінки та файли – протягом півроку і надавати їх правоохоронним органам.

Нагадаємо, нещодавно Держдума Російської Федерації ухвалила заяву до Парламентських асамблей НАТО і ОБСЄ, а також національних парламентів балканських держав, у якій попереджає про можливість початку нової холодної війни. За кілька днів до того президент Російської Федерації Владімір Путін на засіданні Петербурзького економічного форуму-2016 заявив, що Росія не хоче нової «холодної війни».

Правда України

leave a reply: