МЗС: організаційні питання про виліт частини українців з Тунісу вирішені

У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що організаційні питання про виліт частини українських туристів з Тунісу вирішені. 

«Вирішено організаційно-дозвільні питання щодо вильоту літака з Тунісу до України, яким повернеться частина українських туристів. Посольство сприяє в комунікації відповідальних сторін задля врегулювання ситуації, що склалася з українськими туристами», – написав начальник управління консульського забезпечення МЗС Василь Кирилич у Twitter.

Як повідомила ТСН, із аеропорту Монастир в Тунісі вже другу добу не можуть вилетіти до Харкова близько 300 українських туристів. Пасажири стверджують, що авіакомпанія і туроператор не виконують своїх зобов’язань щодо повернення українців додому.

Читайте також – Відпочинок за кордоном: як діяти, якщо щось пішло не так

У зв’язку з затримкою вильоту кількох сотень українських туристів з Тунісу і неспроможністю туристичного оператора своєчасно повернути їх в Україну Міністерство закордонних справ України закликає громадян України, які планують подорожі за кордон, ретельно планувати свої подорожі, враховуючи обставини, які можуть непередбачено виникнути, уважно обирати туристичного оператора, отримати від нього повну інформацію щодо дій у випадку надзвичайної ситуації, а також уважно вивчити умови контракту щодо надання туристичних послуг.

leave a reply: