Підтримай петицію за відставку начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України Хомчака Р. Б.

Хомчака у відставку

Вельмишановний Володимире Олександровичу! Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України Хомчак Руслан Борисович призначений на посаду з порушенням Конституції України і законів України. Подання Міністра оборони України на призначення Хомчак Р.Б. на посаду начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України не було. Ви, як Гарант Конституції України, порушили її та інші закони України. Виправляй-ТЕ!

ст. 19 Конституції України:
Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Указ Президента України “Про Положення про Генеральний Штаб Збройних Сил України”:
9. Генеральний штаб очолює начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України, який призначається на посаду Президентом України за поданням Міністра оборони України та звільняється з посади Президентом України.

ПІДТРИМАТИ ПЕТИЦІЮ

Електронний цифровий підпис ви можете абсолютно безкоштовно отримати в системі Приват24, виконавши наступні кроки:
1. Увійдіть в систему Приват 24;
2. Виберіть пункт «Всі послуги»;
3. Увійдіть у вкладку «Бізнес» і виберіть «Завантажити сертифікат»;
4. Внесіть всі необхідні дані і натисніть на кнопку «Дані вірні»;
5. Після цього слід натиснути на кнопку «Вибрати». Виберіть, куди саме ви хочете зберегти електронний ключ. Запам’ятайте, де ви його зберегли;
6. Після цього введіть пароль вашого ключа. Робіть це уважно – крім вас його ніхто не буде знати. Тому обов’язково запам’ятайте пароль! У пароля обов’язково повинні бути цифри і букви (на англійській розкладці), кількість символів – не менше 8.

Мережа Правди

leave a reply: