Дмитро Кулеба – син корупціонера і слуга януковича пропонує дружити з кривавим карликом

У 2013 році Дмитро Кулеба, досьє якого виглядає зразково-показовим, приєднався до команди віце-прем’єра в уряді януковича-азарова Костянтина Грищенка.

Багато обурення з’явилося в Мережі після того, як новий віце-прем’єр опублікував свою податкову декларацію. Кулеба, який на державній службі прослужив майже все доросле життя, виявився заможною людиною.

Нинішній віце-прем’єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції заявив, що заробляє більше двох з половиною мільйонів гривень на рік.

Так, понад 250 тисяч гривень він отримав як зарплату, а ще кілька мільйонів були перераховані в якості компенсаційних виплат як працівнику дипломатичної служби, направленим у довготермінове відрядження. Відзначимо, що порядок нарахування цих виплат так і не був пояснений громадськості.

Також чиновник встиг придбати дві квартири в Києві, обзавівся іномаркою і зумів зібрати більше 30 тисяч доларів в якості заощаджень.

Також не бідною виявилася і дружина Кулеби – Євгенія. Дружина віце-прем’єра багато заробляє на благодійництві та громадській діяльності. Активістка «підняла» на допомогу іншим за рік понад 700 тисяч гривень!!!

Після публікації даних податкової декларації Кулеби, суспільство обурилося і поставило під сумнів чесність та прозорість доходів нового віце-прем’єра України.

ГЕТЬ ЗЕ-ОКУПАНТІВ!

Мережа Правди

leave a reply: