Господь покарав суддю, який юридично забезпечив узурпацію влади януковичем

суддівське свавілля

Полтавське обласне управління міліції повідомляє про автомобільну аварію на трасі «Київ-Харків», в результаті якої напередодні ввечері двоє людей загинули і двоє травмовані. Водночас як пише місцевий портал з посиланням на очевидців ДТП, серед травмованих є голова Конституційного суду України Юрій Баулін.

Заяви міліції і очевидців сходяться в обставинах аварії – ДТП сталося близько 20-ї години вечора 26 липня, водій легковика «Toyota Camry» зіткнувся із автомобілем «Nissan», водій якого і пасажир загинули, що двоє осіб з цього авто травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля «Toyota Camry».

Свідки кажуть, що в «Toyota Camry» їхав голова КСУ, і це його авто виїхало на зустрічну смугу, допустивши зіткнення з автомобілем «Nissan», в якому їхала родина з дітьми. Міліція ці заяви не підтверджує і не спростовує.

В правоохоронних органах лише додають, що обставини з’ясовують, а на місці працює слідчо-оперативна група.

За даними СБУ, Юрія Бауліна підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем), який спричинив «тяжкі наслідки – узурпацію влади Віктором Януковичем».

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

leave a reply: