За реєстрацією транспортних засобів та видачею водійських посвідчень можна стежити онлайн

mrev

Відтепер за реєстрацією транспортних засобів та видачею водійських посвідчень в сервісних центрах МВС можна стежити онлайн. Це стало можливим завдяки введенню нової послуги «Сервісні центри on-line».

Головний сервісний центр МВС презентував 21 квітня поточного року нову послугу – «Сервісні центри on-line», яка вже сьогодні працює на офіційному сайті ДСЦ, а в найближчому майбутньому – з’явиться і на сайтах територіальних сервісних центрів (ТСЦ).

Послуга дозволяє в режимі реального часу побачити, що відбувається в приміщенні конкретного сервісного центру – для цього з наявного на сайті списку необхідно вибрати цікавий центр, після чого в спеціальному вікні завантажиться картинка з он-лайн трансляцією. Для цього в центрах встановлена ​​веб-камера (у багатьох – по дві камери в різних приміщеннях), які транслюють картинку того, що відбувається на сайт.

Як повідомив виконуючий обов’язки керівника Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, на сьогодні до нової послуги підключені сервісні центри в столиці та Київській області, Одесі, Дніпропетровську, Чернівцях, Сумах та Вінниці. Всього в центрах встановлено 24 камери. У планах до кінця року підключити до послуги сервісні центри по всій Україні і довести кількість веб-камер до 200!

За словами Владислава Криклій впровадження нової послуги надає нові можливості для громадського контролю роботи сервісних центрів, а для автомобілістів – побачити завантаженість центрів і більш ефективно спланувати проведення реєстраційних операцій.

«Всі бажаючі, вибравши зі списку певний сервісний центр по його номеру або поштовою адресою, зможуть побачити приміщення сервісного центру, оцінити наявність черг, завдяки чому скорегувати час свого візиту. Серед іншого, вказаний сервіс орієнтований на протидію корупційним проявам – таким як посередництво і штучне створення черг, а також – для профілактики фактів неетичної спілкування персоналу сервісних центрів з відвідувачами», розповів виконуючий обов’язки керівника Головного сервісного центру.

Правда України

leave a reply: