Прем’єр-міністр України розпочав офіційний візит до Ізраїлю

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розпочав 15 травня офіційний візит до Ізраїлю, повідомила урядова прес-служба.

«Голова уряду проведе низку переговорів з лідерами держави та представниками бізнесу, серед ключових тем – запровадження в Україні передового ізраїльського досвіду в сфері агровиробництва та реформи системи охорони здоров’я, налагодження співпраці у галузі високих технологій», – ідеться в повідомленні.

Під час візиту передбачені зустрічі Гройсмана з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу, президентом Реувеном Рівлином та спікером Кнесету Юелем Едельштейном. Також прем’єр-міністр України зустрінеться з міністром сільського господарства Урі Аріелєм та відвідає Науково-дослідний центр Міністерства сільського господарства та розвитку сільських території «Волкані».

За результатами переговорів передбачається підписати двосторонні документи. Крім того, запланована зустріч Гройсмана з діловими колами, керівництвом центру «Тева» та керівниками провідних ізраїльських компаній у сфері біомедичної інженерії та представниками української громади Ізраїлю.

leave a reply: