У Дніпрі через інциденти 9 травня повідомили про підозру ще 6 особам

У Дніпрі через інциденти 9 травня повідомлено про підозру ще шістьом особам – учасникам інцидентів. Про це у вівторок на брифінгу повідомив заступник прокурора області Роман Токар.

За його словами, ці, а також ще троє осіб, які ухиляються від слідства, отримали повідомлення про підозру заочно, їх оголосять у розшук. Однак, за даними правоохоронців, відомо, що один з підозрюваних встиг виїхати з України.

За даними заступника прокурора, таким чином наразі слідство вже встановило 15 причетних до масових заворушень 9 травня в Дніпрі. Серед них є організатори, координатори та виконавці, а також співорганізатор.

Триває досудове розслідування.

У Дніпрі 9 травня під час ходи до Монументу слави представників Соціалістичної партії і партії « Опозиційний блок» між ветеранами АТО, молодими людьми спортивної зовнішності і поліцією сталися сутички. Поліція застосувала кийки, постраждали кілька ветеранів АТО, одного з розбитою головою забрала «швидка допомога». Загалом, за даними поліції, постраждали 14 людей. 10 травня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив керівника Нацполіції Дніпропетровщини Ігоря Репешка і призначив на його місце Віталія Глуховерю, який раніше обіймав посаду керівника Дніпровського інституту внутрішніх справ.

leave a reply: