КПВВ «Майорське» відновив роботу – ДПСУ

Контрольний пункт в’їзду-виїзду «Майорське» о 6:00 28 серпня відновив роботу за рішенням командувача української воєнної Операції об’єднаних сил, повідомила Державна прикордонна служба України.

«На цей час усі контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил працюють у штатному режимі відповідно до літнього графіку роботи», – зазначили в ДПСУ.

Пункт пропуску не працював від 23 серпня. Тоді штаб української воєнної Операції об’єднаних сил повідомив, що підтримувані Росією бойовики здійснили обстріл КПВВ «Майорське» зі снайперських гвинтівок. Українські військові зазначали, що постраждалих унаслідок обстрілу не було.

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської анексії Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці сепаратистів, які контролюють частину території регіону. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці». За даними ООН, за час конфлікту загинули понад 10 300 людей.

leave a reply: