Зашморг міжнародних судів затягується на гладкій шиї коломойського

Путана коломойська

Ізраїльський шахрай ігор коломойський продовжує робити відчайдушні спроби врятуватися із пастки судів у Британії і США, які вже сьогодні виставляють йому фінансові претензії на суми у декілька разів більші, ніж він поцупив в українців за все своє нікчемне життя.

Як відомо, 15 жовтня 2019 року український ПриватБанк виграв апеляцію в суді Лондона в суперечці з екс-власниками банку ігорем коломойським і геннадієм боголюбовим. Апеляційний суд виніс рішення, яким підтвердив, що англійський суд має! юрисдикцію розглядати позов Приватбанку про шахрайство коломойського і боголюбова, скоєне за попередньою змовою осіб.

Апеляційний суд в повному обсязі задовольнив апеляційну скаргу ПриватБанку з усіх питань. Судді дійшли висновку, що український Приватбанк має достатньо підстав для повного відшкодування 3 млрд дол США із врахуванням відсотків, і що судовий наказ про всесвітній арешт активів коломойського і боголюбова, який був отриманий в грудні 2017 року, залишається в силі. Крім того, Апеляційний суд Лондона відмовив коломойському і боголюбову у дозволі на оскарження цього рішення.

Розуміючи, що пахне смаженим, а витрати на дорогущих адвокатів вимірюються шестизначними цифрами, ізраїльський шахрай коломойський дає інтерв’ю The New York Times, в якому яскраво демонструє своє зневажливо-презирлеве відношення до українців. А також прояснює своє безрадісне майбутнє.

Він признається, що зараз американці і британці у його життєвій схемі “принижуйся і принижуй”, категорично відмовились бути для нього господарем. Бо для них мати справу із міжнародним злодієм, шахраєм і вбивцею є категорично неприйнятним. А тому у нього залишається єдиний шлях – смоктати у дідугана путіна. Хоча коломойський розуміє, що цей шлях не ідеальний і він може призвести до тюрми, чи могили. Але шанс, як у гобліна-кримського у нього є і бєня прагне ним скористатися.

Та кривавий карлик поставив перед коломойським ряд завдань та умов, які можливо вбережуть останнього від наглої смерті і принесуть значний гешефт.

1.Змусити нинішнє клоунське українське керівництво відмовитися від співпраці з Міжнародним валютним фондом.

2.Навколішки просити кредити у кривавого кацапського карлика.

3.Терміново забути усіх загиблих і поранених українських Героїв та зробити вигляд, що їх подвиги були марними.

4.Швиденько попроситися у нову московську колонію і радіти, коли українські хлопці будуть гинути за рассею по всьому світу.

5.Всіляко залякувати українців та їх нинішніх клоунів-керівників, що якщо вони не погодяться, то кацапські танки скоро стоятимуть біля Кракова та Варшави. А НАТО, в цей час, забруднить свої штани й купить «памперси», – додав коломойський. Бо він добре пам’ятає, як у нього самого завжди регулярно виникали такі казуси у скрутні моменти життя.

6.Якщо ж наведені кроки все ж не приведуть українців у кацапське ярмо, то підлесливим голоском потрібно пояснити їм, що насправді Сполучені Штати просто використовують Україну, щоб ослабити свого геополітичного суперника – мокшандію. А саме вона і тільки вона є справжнім другом і братом українців.

Сподіваючись на шалені гроші від дідугана путіна, коломойський сьогодні наймає одного з найдорожчих американських адвокатів Марка Касовіца (Marc Elliot Kasowitz). Останній відомий тим, що на протязі декількох років працював із Дональдом Трампом. Бєня сподівається, що з його допомогою вдасться врятувати бізнес і нерухомість у США, які були куплені на вкрадені в українців гроші.

Щиро бажаємо ізраїльському шахраю коломойському, щоб результат в суді штату Делавер був аналогічний рішенню Апеляційного суду Лондона плюс багатомільйонні втрати на адвокатів.

Воїни Добра

Мережа Правди

leave a reply: