В Авдіївці внаслідок артобстрілу загинули чотири мирні мешканці – МВС і військові

В Авдіївці, що лежить біля лінії фронту в Донецькій області, чотири людини загинули внаслідок артилерійського обстрілу з боку спільних російсько-сепаратистських сил, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

За повідомленням, снаряд влучив у подвір’я будинку, на якому були його власники й їхні гості. Три жінки й один чоловік загинули на місці від осколкових поранень, ще одного мешканця доставили до лікарні у важкому стані.

«Дивом не постраждали двоє дітей, які теж були неподалік епіцентру вибуху. Зараз на місці працює поліція. Особи загиблих уточнюються. Слідчо-оперативна група документує наслідки артудару. Діти, які лишились сиротами, під захистом поліцейських», – мовиться в повідомленні.

Інформацію про загибель чотирьох мирних мешканців і важкі поранення ще одного в Авдіївці підтвердили і у прес-центрі штабу антитерористичної операції проти спільних російсько-сепаратистських сил на частині сходу України. За даними військових, по житловому сектору Авдіївки з окупованої території о 19.15 було застосоване артилерійське озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

Околиці Авдіївки вже тривалий час є місцем запеклих боїв. Місто нерідко потерпає від обстрілів із окупованих територій, там уже не раз гинули мирні мешканці.

leave a reply: